huidverbetering

Last van (acne-)littekens? Pigmentvlekken? Grove poriën? Voor ieder huidprobleem is er een oplossing.

 

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een diepgaande mechanische peeling die op een pijnloze en gecontroleerde manier de dode huidcellen laag per laag verwijdert.

Waarvoor is de microdermabrasie-behandeling geschikt? - Droge, ruwe, futloze huid - Rijpere huid - Fijne lijntjes en rimpeltjes - Vette huid - Vergrote en/of verstopte poriën - Vale, doffe huid - Rokershuid - Zonbeschadigde huid - Acne littekens - Onzuivere huid - Oudere huid - Verslapte huid - Grove poriën - Littekens - Pigmentvlekken - Striemen - Ouderdomsvlekken

Hoewel een eenmalige behandeling de huid al zichtbaar verbetert, raden we meerdere behandelingen aan voor een optimaal resultaat. Afhankelijk van het probleem bestaat een ideale kuur uit 4 tot 10 behandelingen, telkens met een week ertussen.

Microdermabrasie is niet geschikt voor mensen met volgende condities: huidkanker, dermatitis, actieve eczeem, ernstige actieve acne, diabetes, heftige couperose, actieve herpes simplex, zonnebrand, ultragevoelige huid, twijfelachtige huidaandoeningen en bij gebruik van Roacuttanne in de afgelopen 6 maanden.

Wat is het verschil tussen een fruitzuurpeeling en microdermabrasie?

Zowel een fruitzuurpeeling als microdermabrasie exfoliëren de huid. Maar een fruitzuurpeeling verwijdert dode huidcellen met zuren, terwijl microdermabrasie dat doet met een kristallen kopje dat over de huid schuurt. Microdermabrasie versnelt de huidvernieuwing. Je verbetert de algehele huidtextuur en vermindert bruine en rode vlekjes, bijvoorbeeld van acne. Een fruitzuurpeeling daarentegen, trekt dieper in de huid en pakt dus de onderliggende huidlagen aan. Voor optimaal resultaat kan je beide kuren ook combineren. Zo verminder je fijne lijntjes en littekentjes, en geef je de huid weer een egale en fijne textuur. Bespreek met je specialist welke behandeling geschikt is voor jouw huidtype.

Fruitzuur peeling

Fruitzuur peeling is een behandeling die op een gecontroleerde manier een dun laagje van je huid verwijdert. Deze methode is heel effectief bij acne en acne-littekens, pigmentvlekken, melasma, vale huid of rokershuid. De peeling stimuleert de celvernieuwing, waardoor de huid er snel gezonder en strakker uitziet.

Hoe ziet de behandeling eruit?
1. Eerst wordt je huid gereinigd.
2. Daarna volgt de peeling. Het product neemt een laagje van de huid weg. Hoeveel is afhankelijk
van het soort en de duur van de peeling. De behandeling kan je een branderig gevoel geven, maar dat neemt geleidelijk af.
3. Ten slotte krijgt je huid een laagje SPF 50 crème ter bescherming.

Wat kan je verwachten na de behandeling? Oppervlakkige en middelmatige peelings kunnen je huid rood kleuren. Het gevoel is vergelijkbaar met zonnebrand. Maar geen zorgen, de roodheid verdwijnt na 1 dag. Enkele dagen na de peeling kan je huid licht vervellen.

Fruitpeeling is niet geschikt voor mensen met volgende condities: huidkanker, dermatitis, actieve eczeem, diabetes, actieve herpes simplex, zonnebrand, ultragevoelige huid, twijfelachtige huidaandoeningen of bij gebruik van Roacuttane.

"Er is ook goed nieuws. Je huid vernieuwt zich voortdurend. Oude cellen sterven af, en nieuwe komen in de plaats. Als je dus je huid goed verzorgt, kan je al die problemen voorkomen."

OxyGeneo behandeling Super Facial

OxyGeneo behandeling voor een mooie, frisse huid. De OxyGeneo behandeling combineert de exfoliërende werking van een microdermabrasie, fruitzuurpeeling en zuurstoftherapie van binnenuit. Dit allemaal mogelijk in één behandeling. Je ziet de huid meer volume krijgen en hij voelt gladder en zachter aan.

De OxyGeneo behandeling in stappen
• Exfoliatie : verwijderen van dode huidcellen van de bovenste huidlaag
• Infuse : insluizen van anti-aging werkstoffen die in de capsule zitten
• Oxygenate : verhoging van de natuurlijke zuurstofvoorziening van binnenuit
• Ultrasound : voor het open zetten van huidcellen en diep insluizen van werkstoffen

Wat doet de OxyGeneo?

Exfoliate (dode huidcellen verwijderen)


De speciale capsule exfolieert (peelt) de huid op milde wijze. OxyGeneo exfolieert de bovenste huidlaag en verwijdert overtollige dode huidcellen. Hierdoor kan de huid de actieve werkstoffen beter opnemen.


Infuse (inbrengen anti-aging werkstoffen)


Er wordt een speciale gel gebruikt die rijk is aan actieve werkstoffen. Deze werkstoffen worden diep in de huid opgenomen door de combinatie van exfoliatie en zuurstofvoorziening van binnenuit.


Oxygenate (zuurstoftherapie)


De gel veroorzaakt ontelbare koolstofdioxide belletjes die tegen het huidoppervlak uiteenspatten. Het lichaam reageert hierop door zuurstofrijk bloed naar de huid te sturen. Het volume zal verbeteren.


De voordelen voor jouw huid


• stimuleert de natuurlijke zuurstofvoorziening van binnenuit
• meer resultaat in minder tijd
• geeft de huid een peeling exfoliatie zonder hersteltijd
• super anti-aging werking
• direct een stralende huid
• geeft de huid een betere hydratatie
• de huid krijgt een egale en frisse uitstraling
• geeft de huid meer volume
• vermindert oppervlakkige pigmentvlekken
• stimuleert de aanmaak van collageen
• vermindert fijne lijntjes en rimpels
• verbetert de huidstructuur
• grove poriën worden fijner


Wat is TriPollar Radiofrequentie?

TriPollar is de meest geavanceerde radiofrequentie (RF) technologie ter wereld. Het wordt al meer dan 75 jaar toegepast in de medische wereld en het is een bewezen en veilige technologie die wereldwijd succesvol wordt ingezet.

Hoe werkt de TriPollar en wat doet het voor de huid?

De TriPollar behandeling verwarmt de fibroblasten (die ons collageen aanmaken) in onze huid en laat de collageenvezels inkrimpen waardoor direct een huidverstrakkend en liftend effect ontstaat. Dit zorgt ook weer voor de natuurlijke collageenvernieuwing van de huid. De TriPollar werkt op de huidversteviging. Het resultaat is dat de huid steviger zal worden en een strakkere kaaklijn zal ontstaan. Daarnaast kunnen rimpels minder zichtbaar worden.